Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Info om Bubblan

Den erotiska Bubblan har funnits på nätet sedan den 29 Juli 2007


Bubblan är en privat novellsida som skapats och drivs av mig, Fröken H.
Allt började med att jag, på prov, skrev en sexnovell som jag med andan i halsen och pirr i magen lade ut på en novellsajt. Responsen lät inte vänta på sig och jag blev då allt mer taggad att skriva. 
Men då jag oftast skriver mina noveller i långa serier så blev de svåra att följa bland alla andra inskickade alster. Och där skapades tanken på en egen sida.

En sida för sådana som jag, som gillar att skriva långa heta noveller bestående av flera delar som kapitel i en bok, där läsarna kan leva sig in lite extra. Men också små korta frestelser som retar sinnet och lockar till inspiration.

Här på Den erotiska Bubblan finner ni heta sexnoveller, uppdelade i olika kategorier för att underlätta för Dig att finna det just Du vill läsa om. Obs. Kategorin Flaggad är en varning för att novellen innehåller material som kan vara stötande och till viss del olaglig! Läses på egen risk!

Tittar Du in som 'gäst' utan att registrera dig finner Du enbart de noveller som författarna även valt att lägga ut på andra novellsajter.
Men skapar du ett eget Bubblankonto så öppnas Bubblans 'hemliga' novellvärld upp, med exklusiva noveller som bara finns att läsa här på bubblan.nu!

Varje person som registrerar in sig på Bubblan gör detta snabbt, 100% säkert och anonymt. Ingen privat info kommer att synas och inga uppgifter delas ut till tredje part. Och det är självklart helt gratis!

OBS. Ett konto per användare gäller. Om genomgång sker och jag ser att samma IP används till flera aktiva användare så raderas alla dessa, oberoende om de har skrivit noveller eller ej.
 
Frivilligt är också att skriva in lite info om sig själv, lägga till en bild (inte copyrightskyddad eller stötande!) Göra din egen sida på Bubblan lite personligare. Dock är det ej tillåtet att sälja tjänster via sidan. 

.............................

 

Kopiering av noveller på Bubblan för publicering i andra forum är inte tillåten utan Författarens medgivande! Respektera detta!!


Så.. vad mer kan jag säga? Vad tvekar Du över? Registrera dig och ge dig in i Bubblans underbara värld av erotik.

Välkommen hit, välkommen till frökens lilla Bubbla på nätet!
Läs & Njut
/ Fröken H -