Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Namn
Admin. Fröken H's högra hand.

Hustomten

Bubblans egna Hustomte. I dagens moderna samhälle mer känd som admin eller moderator. Likt mina äldre släktningar fejade och hjälpte till på gården där Husbonn och Husmor inte kommer åt eller hinner, gör jag samma sak på Bubblan. Först och främst granskar jag noveller som skickas in och är behjälplig för alla medlemmar. Om troll och oknytt irrar sig in hit kommer jag med kvasten (allra minst)!

Jag har också en verktygslåda! Med hjälp av denna skruvar jag på Bubblan. En del småfixar men också nya finesser. Du ser mina (och andras!) idéer och förslag under menyn Tankesmedjan. Från kända problem till vilda idéer och allt där i mellan. Det som jag fixar med just nu finns under Status utveckling.

Har du frågor, funderingar, problem eller förslag på förbättringar - tveka inte att kontakta mig. PM, mail eller via Kontakta Bubblan.

Gästbok

RuterEss

Bra jobbat. Nu funkar det perfekt.

Jag skall inte fråga vad du har gjort för jag kommer inte att förstå ditt svar :-)

16/8 kl. 19:58

John

Ja det verkar tuffa på so far. :)

16/8 kl. 13:19

RuterEss

Jag märker det. Kalas!

16/8 kl. 13:17

John

Det är fortfarande extremt långsamt, inga speciella tider. Ibland verkar servern svara på HTTP-requests och sidan laddas klart direkt men visar en helt tom sida utan felmeddelanden. Började här om dagen.

Antar att ni kollat så ni inte är utsatta för DDOS-attacker så webservern är överlastad, beter sig precis så.

14/8 kl. 18:35

RuterEss

Jag är med på att det nog ligger mellan Bubblan och användare. Hårdvaran? Det verkar som det går mer trögt ju fler medlemmar som är inne. Nu på morgonen (04.30 - 06.30) fungerade det i stort sett som vanligt. Men när fler vaknat o loggat in blev det lite segare.

12/8 kl. 12:28

RuterEss

Nu är det bättre. Problemet kanske låg någon annanstans. Sorry för ev falsklarm.

// RuterEss

11/8 kl. 18:25

RuterEss

Jag vet inte om någon har sagt något innan, men är inte Bubblan ovanlgt seg. I vart fall i mobilversionen. Laddar lånsamt. Ibland inte alls. Sökningar ger ofta helt vit sida. Känns som om något ligger och stjäl kapacitet.

Har varit så sedan ett knappt dygn.

Mvh // RuterEss

11/8 kl. 14:40

Skriv i gästboken