Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

12/5, 2014 kl. 19:55, av actus

Det började en Fredag - Dotterns kompis

En historia om hur jag träffade en kompis till min dotter när hon var på väg att släpas in i ett par buskar en sen Fredagsnatt.

Jag skriver egentligen enbart för "byrålådan" men denna novell publicerade jag 2007 på en annan site. 
Har nu putsat av den och snyggat till den lite med några små förändringar i vissa meningar och känner att jag vill dela med mig av något till denna sida som har gett mig så många bra historier under åren. 
Hoppas ni finner något nöje i den

//Actus

 

Denna historia börjar egentligen en fredag kväll för några år sedan.
Men för att förstå historien lite mera så måste jag först berätta lite om mig själv.

Vad jag heter är ju ganska ointressant men när denna historia börjar är jag en 35 årig två barns pappa. Har levt själv de sista 7 åren om man bortser från några korta förhållanden och något misstag. 
Mina barn är hos mig varannan vecka och det fungerar för det mesta alldeles utmärkt. Och jag måste säga att jag numera har en bra kontakt med mina barns mor. Vi kan samsas och diskutera kring barnen. Har väl inte alltid fungerar så men sedan ett antal år tillbaka så är det bra. Så det är synd att klaga i det stora hela. 

Har ganska medvetet tagit det lugnt med förhållanden för att kunna lägga mer tid på barnen. Visst kan man sakna att ligga och gosa på söndagsmorgonen och myset i soffan på kvällarna och för att inte tala om sexet som man inte behöver jaga för att få tag på. Så ibland saknar man ett förhållande. Men fördelen med att ha barnen var annan vecka är ju att man har en möjlighet att leva lite som i ett dubbel liv.

Jag har inte problem med att träffa folk och möta nya människor. Kan få till det nästan alltid när jag vill men det känns så många gånger helt meningslöst att bara ragga upp någon och gå hem och ha sex. Många möjligheter finns det alltid men det är inte alltid det är intressant. Ska ju inte sticka under stolen med att jag har tagit många av möjligheterna som bjudits.

Är som sagt far till två underbara barn. En tjej som är 14 och en grabb som är 9. Försöker att lägga min tid med dem när jag har möjlighet eller skapa tid för dem så att de kan ha kul. Mina barn har många vänner som alltid är här när de bor hos mig. Så ibland känner man sig som en fritidsledare när det är 10 ungar som är här samtidigt. När jag tänker efter är jag nog lite ”mattant” med. För ibland är det många munnar som skall ha mat. 

Barnens kompisar tycker nog att jag är helt ok och kan prata med mig om det mesta. Tror nog att jag flyter med rätt så bra i deras tillvaro och de skäms inte än att gå med mig på stan, trots att jag skämtar och skojar med alla deras vänner vi möter. Och jag hoppas att det håller i sig hela vägen upp tills de blir vuxna. 

Under de sista åren har jag märkt hur min dotter har vuxit upp och blivit en liten dam med att vad som tillkommer en växande tjej. Åka till den nattöppna macken mitt i natten för att köpa bindor för att de är slut. Det hänger ju inte på mig att ha koll på hur många det finns kvar. Och så är det ju detta med att tala om när saker är slut vilket inte fungerar för en tonåring. Men det är ändå jag som får ge mig iväg. Gråta ut när en pojke har gjort slut. Hålla henne på jorden när nästa kille kommer och sveper med henne i ett nytt rosa moln. Sätta lite regler för ute tiden så att hon inte dräller på stan för sent om nätterna. Ja allt som tillkommer en tonåring. Vet inte om hon fortfarande är oskuld men tror nästan det för annars borde jag ha vetat det för så bra kontakt har vi.

Med min dotter så kommer alla hennes kompisar. Som även de växer upp och blir större. Får bröst och former. Börjar klä sig lite mer utmanande. Så det är inte alltid lätt att hålla ögonen i styr när de är här. Framförallt när det gäller toppiga bröst och små goa rumpor. Vad kan man säga? Man är ju inte mer än man. 

Som sagt. En fredag kväll för några månader sedan så satt jag i bilen på väg hem. Hade varit och jobbat på en fest som för en gång skull hade slutat ganska tidigt. Det är en herrklubb som haft möte och de höll inte ut så länge. Detta brukar ske 10 gånger per år och är en trevlig tillställning. Vi är några som brukar arrangera kvällen före och efter deras möten. Så det är att hålla baren öppen före så att de kan få något stärkande innan möten och lika så efter innan de går och äter. Rätt kul faktiskt för man träffar många människor som man annars inte skulle träffa. Och under ganska kontrollerade former för är ju inte som i en vanlig bar. Har gamla meriter inom bar och servering så det är gott att få underhålla konsterna lite. Och så ger det lite extra klirr i kassan och det behövs alltid. Så när bar och matsal var tömda och röjda så körde jag hemåt. Klockan var nog runt 2 tiden på natten när jag körde genom staden hemåt och konstaterade att det inte var så mycket folk i rörelse. Var i och för sig ganska bistert ute för det var kallt och hade regnat hela kvällen. Och i slutet av oktober är det sällan särskilt trevligt ute om nätterna. Samt att det var helgen innan löning gjorde nog sitt till för att det inte var mycket folk ute. 

När jag hade åkt en lite bit ser jag tre ungdomar vinglandes på cykelbanan som går bredvid vägen. De såg inte så gamla ut och jag tänkte att det är nog några som inte kommer må så bra i morgon. När jag kommer närmare ser jag att det är två killar som mer eller mindre släpar på en tjej som hänger emellan dem. Ser hur hon hänger med huvudet och försöker gå. Det ser lite konstigt ut. När jag kör förbi så tittar jag på dem och ser att jag känner igen tjejen, Det är Amanda, en kompis till min dotter. Ja eller i alla fall en som finns i hennes bekantskaps krets. Hon bor i vårt område och brukar vara hemma hos oss ibland när min dotter är hos mig. Hon är något år äldre än min dotter. Brukar alltid vara glad och trevlig när hon hälsar på.

När jag kört förbi tittar jag i backspegeln för att försäkra mig om att det var rätt person jag hade sett och det var det. Samtidigt ser jag hur killarna viker av mot ett parti med buskar samtidigt som de ser sig omkring. De går in i buskarna med tjejen. Jag anar oråd och saktar in och vänder bilen och kör tillbaka. Kör upp på cykelbanan och slår på helljuset samtidigt som killarna ska gå in i buskarna. Kliver ur bilen och går mot buskarna för att se vad som händer. Killarna ser mig och släpper Amanda och springer in bland buskarna och vidare. Hör hur det rasslar i snåren bakom för att sedan dö ut.

Jag går fram till Amanda som ligger på marken. Ser hur hon försöker att röra sig och sätta sig upp men det styr inte alls för henne. Hon rullar runt på magen och försöker ställa sig på knäna men det går inte heller. Jag hjälper henne upp och hon tittar på mig med väldigt frånvarande ögon som om försöker förstå vem jag är. Jag pratar med henne och förklarar vem jag är men är inte säker på att det går fram. Jag frågar om hon vill ha skjuts hem och jag tycke mig se en nick från henne. Egentligen hade hon inte haft något val för jag hade kört hem henne i vilket fall som helst. För att låta henne ligga kvar här var ju inget alternativ. Fram för allt när jag hade mina misstankar om vad killarna som släpade på henne hade för motiv med manövern att gå in mot buskarna. Så jag stödjer henne och mer eller mindre får bära bort henne till bilen. 

Jag lyfter in henne i bilen och kör iväg. Jag vet vart hon bor och kör till hennes hus. När jag kommer fram går jag ut och ringer på dörren men det händer inget i huset. Jag ringer på flera gånger men fortfarande inget svar. Fan vad ska jag göra? Jag funderar. Tillslut är det ett enda alternativet kvar som innebär att jag får ta med henne hem till mig. Sagt och gjort. Tillbaka till bilen och köra hem till mig. Parkerar bilen och tar ur Amanda. Hon kan inte stå själv så det är lite bökigt att få ut henne och låsa bilen. När vi ska gå så fungerar det inte alls så jag lyfter upp henne i min famn och bär henne mot huset. Måste ställa ner henne medan jag låser upp dörren och öppnar den. Jag lyfter upp Amanda och ska bära in henne när jag känner att hon stelnar till. Sedan kräks hon över oss båda. Hon kräks i flera omgångar innan jag har fått in henne. Har väl kanske inte den starkaste magen när det kommer till spyor och det går åt mycket viljestyrka att inte börja kräkas jag med. Men samtidigt som jag gör allt för att kontrollera mina egna reflexer så konstaterar jag halvt medvetet att det inte luktar sprit om det som kommer upp. Jag bär in henne i badrummet och lägger henne framåtstupad på golvet i duschen. Går och hämtar en filt och lägger över henne. Kollar så att hon andas bra och har fria vägar ifall det skulle komma mera. 

Efter att ha klätt av mig mina kläder och tagit på mig en t-shirt och ett par shorts och spolat av trappen och röjt i hallen så alla spår av Amandas maginnehåll så börjar jag fundera på vad jag skall göra sen. Jag har varit och kollat till henne många gånger så att hon inte har mått mera dåligt men allt har varit lugnt.

Går fram till henne och ser att det sitter rester kvar i hennes hår och att hennes kläder är fulla med det som kom upp. Så det är ju bara att ta tag i nästa del av rengöringen.

Efter mycket bök får jag upp henne i sittande ställning och får av henne jacka och tröja. Sen av med skor, byxor och strumpor. Nu sitter hon där i bara en undertröja och trosor, lutad mot en vägg i duschen. Ser hur hon försöker titta upp ibland så hon är inte helt borta. Ser att hennes uppkastningar har trängt igenom alla plaggen och det är inte mycket annat att göra en att fortsätta. Lyfter upp henne i stående ställning och drar ut henne ur duschen och vrider på kranen så att det kan spola fram varmt vatten. Det är nu som det går upp för mig att det är en välutvecklad tonårsflicka som hänger i mina armar och som jag skall tvätta av. Hur löser man det på bästa sett? Det finns väl egentligen bara ett så det är att ställa in henne som hon är i tröja och trosor. Men det var inte lätt. Jag var tvungen att mer eller mindre duscha jag med. Så in under de varma strålarna och börja. Så fort vattnet träffar tröjan så smiter den åt hennes kropp och hennes perfekt rundade bröst lyser igenom. Ser vårtorna tydligt avteckna sig under tröjan. Jag känner att jag inte är opåverkad av situationen men fortsätter med mitt jobb. Tvättar ur håret och sköljer av det. Försöker att tvätta av hennes kropp utan att bli för närgången men inser tillslut att det är nästan helt omöjligt. 

När jag är klar så är jag lika blöt som henne och mitt stånd syns klart och tydligt i mina blöta shorts. Inget att göra åt det mer än att hoppas att hon inte registrerar det. Det är nu som jag inser att jag ändå måste ta av alla hennes blöta kläder för jag kan ju inte lägga henne med blöt tröja och trosor. Det finns ingen utväg utan att försöka hålla en handduk om henne samtidigt försöka få av henne tröjan och till slut lyckas jag. Men samtidigt halkar hon till och jag fångar upp henne och får ett av hennes bröst i min hand. Känns alldeles underbart. Helt omedvetet klämmer jag till innan jag förmår mig att ta bort handen. Läger om handduken henne och drar ner trosorna lite innan jag sätter henne på toalettstolen och böjer mig ner för att ta bort dem helt. Trär upp handen under handduken och får tag i trosorna och drar dem nedåt. När jag nästan har fått av dem så glider handduken isär och Amanda sitter helt blottad framför mig. I ögonhöjd befinner sig en liten, fuktig tonårsfitta med en liten tunn tofs men i övrigt helt hårlös på blygdläpparna. Sitter som förstenad och tittar rätt in. En tanke som dök upp var om hon rakade sig eller om hon var så av naturen. Hennes ben glider isär lite och jag ser hur hennes läppar särar lite på sig. Detta bryter min förtrollning och jag tar bort den blöta trosan och täcker över henne med handduken igen. Ställer mig upp och upptäcker för sent att jag nu visar mitt tält som består av mina shorts och mitt stånd. Svär för mig själv och lyfter upp Amanda och bär in henne i min dotters rum. 

Torkar av henne och lyckas få på henne både t-tröja och trosor, som jag plockade ur min dotters garderob, utan några mera missöden. Lägger ner henne i sängen med huvudet vid kanten, stoppar om täcket och ställer fram en hink ifall hon skulle börja må dåligt igen. Går in på toaletten igen för att göra i ordning där inne. Det är blött över allt och jag börjar fixa till det. Plockar upp Amandas kläder för jag tänkte slänga in de i tvättmaskinen så de blir rena. Tar upp hennes trosor och då kommer minnesbilderna fram. Min hand på hennes bröst. Hennes fitta som öppnades när bena gled isär. Känner att mitt stånd reser sig igen och blodet rusar dit. Måste fixa till detta annars händer det en olycka. Går ut och kikar in i rummet där Amanda ligger. Hör att hon andas regelbundet och tungt. Misstänker att hon somnat helt nu. 

Går tillbaka till toaletten och stoppar ner min hand innanför shortsen och klämmer på min hårda kuk. Drar ner byxorna och börjar runka. Minnesbilden av Amandas fitta fladdrar på näthinnan medan jag runkar fortare. Tittar upp och ser hennes trosor övers i högen med blöta och smutsiga kläder. Tar upp dem och gnider trosgrenen mot mitt ollon och fortsätter att runka snabbare. Till slut går det för mig och en stor laddning hamnar i hennes trosor. Kommer på mig själv vad jag gjort och känner mig generad och dum. Vad skulle detta vara bra för? Stå och runka i en däckad tonårstjejs trosor. En Kompis till min dotter. Hur dum får man bli? Blev förbannad på mig och torkade av mig och tog av mig mina kläder. Slängde in allt i maskinen och startade den. Hoppade in i duschen och duschade snabbt av mig. Gick sen med handduken runt midjan och kollade till Amanda men hon låg fortfarande i samma ställning. Gick fram och lyssnade och konstaterade att hon fortfarande sov. Gick och gjorde färdigt i badrummet och tog på mig kläder.

Jag satt i köket och väntade på att tvättmaskinen skulle bli klar. Hade tagit mig lite Te och macka. Det rasslade plötsligt till i hallen och jag hoppade skrämt till. Tittade på klockan 05:50. Det var nog morgontidningen som kom. Gick och hämtade den och tittade nog för hundrade gången till Amanda. Men hon sov som en stock och jag gick ut i köket igen. Skämdes fortfarande för mitt tilltag tidigare men snart var alla bevis undan röjda. Maskinen var klar och jag hängde upp kläderna i torkskåpet. Kände hur trött jag var. Visste inte om jag vågade lämna henne helt utan övervakning så jag la mig i soffan som stod i rummet och drog en filt över mig. Somnade nog direkt för när jag vaknade visste jag knappt vart jag var. 

Rummet badade i ljus. Det var strålande väder utanför och solen lyste mig rätt i ögonen. Desorienterad ser jag mig runt för att se vart jag var och det var inte förrän jag såg den sovande Amanda som allt klarnade för mig. Hon hade sparkat av sig det mesta av täcket och låg på rygg med ena benet lite uppdraget och ena handen under huvudet och den andra en bit upp på magen. Tröjan hade glidit upp lite och visade hennes platta och släta mage och minnena från natten blixtrade förbi. Hennes nakna kön uppenbarade sig för min inre syn och jag tittade automatiskt ner mellan hennes ben. Nu satt det en trosa där men kunde ana blygdläpparna som spände lite mot trosorna. Jag gick fram och drog upp täcket över henne och gick ut i köket. Tittade på klockan och hon var 11. Kände att jag var lite hungrig igen så jag började fixa lite frukost till mig. Kokade ägg och rostade mig några mackor och satte igång vattenkokaren. Tog fram en skål och lite fil och flingor. När allt var klart satte jag mig vid bordet och skulle just till att äta.

– Hej! Hör jag en röst säga bakom mig. Jag hoppar till och vänder mig om. 
Där står Amanda med rufsigt hår och täcket svept om sig. 
– Förlåt, Skrämde jag dig? Det var inte meningen! Sa hon och såg väldig generad ut.
– Nej då! Sa jag. Hur är det med dig? Hur mår du?
– Det är bra! Svarade hon. Tack för hjälpen igår.
– Ingen fara. Sa jag. Är du hungrig?
– Som en varg svarade hon.

Jag dukade fram till Amanda med. Vi satt och pratade lite. Först gick samtalet lite trögt men sedan kom det igång lite. Det visade sig att hon hade köpt mat i en korvkiosk och stått och pratat med några killar och efter det hade hon inte kunnat styra sig. Så hon misstänkte att någon hade stoppat något i hennes dricka. Och som hon säger så kommer hon ihåg det mesta men kunde inte prata eller göra något. Hon var väldig tacksam för att jag hade hjälp henne. Och om jag inte hade dykt upp som jag gjorde kunde det ha slutat illa.

Jag plockade fram hennes kläder och hon bytte om och sen skjutsade jag hem henne. När vi var framme fick jag en lång kram och en puss på kinden innan hon gick ut ur bilen och in i huset. Jag satt kvar och tittade på henne ända tills hon hade stängt dörren. Jag såg hon vände sig om och tittade på mig innan hon stängde dörren. Mina tankar var inte där de borde vara. Var tvungen att samla mig innan jag körde iväg.

Dagen flöt på bra. Klockan var väl runt fem på eftermiddagen och jag hade just röjt undan efter en enklare middag som bestod av pasta och rester av köttfärssås. Hade tagit ett glas rött vin till och skulle just slänga mig i soffan med en bärbar dator och jobba lite när det ringde på dörren. Jag gick och öppnade och utanför stod en välklädd kille.

– Hej! Jag heter Per och är Amandas pappa!
Jag kände mitt hjärta hoppade över ett slag och tänkte genast på att han var förbannad för att jag hade klätt av hans dotter naken. Vet inte varför det var min första reaktion, men kan ju bero på att jag hade runkat i hennes trosor och kände lite skam för det.
– Eh.. Hej! Svarade jag.
– Här! Sa han och sträckte fram en kasse av tyg.
Jag såg frågande ut och tog emot den. Den var ganska tung och jag hörde ett svagt klirrande i den.
– Du! Sa han. Du är min Hjälte! Det är inte mycket bara några flaskor vin och någon whiskey. Du dricker sprit va? 
– Öhh, Ja det gör jag
– Men det är bara en liten del av vad du borde få. För om inte du hade kommit som du gjorde så hade min flicka råkat riktigt illa ut. Hon har berättat allt. Hur du räddade henne från killarna och hur du tog hand om henne efteråt och, och…. Ja fan du är min hjälte.
– Öh! Svarade jag väldigt vältaligt och fint. Jag gjorde bara vad jag borde göra. 
– Nä, du gjorde mer än vad som folk skulle ha gjort. Så du ska ha ett riktigt tack! Sa han och sträckte fram handen och skakade den länge.

Han pratade på och det slutade med att jag var inbjuden på middag några timmar senare.

Jag stängde dörren och tänkte för mig själv att det var en jäkel att snacka hade knappt fått en syl i vädret. Men hur det nu var så var jag ju bjuden dit på mat och jag hade inte lyckats med att avstyra det hela och skylla på jobb utan hade tillslut tackat ja och fick vara så god att gå dit.

Klockan 8 ringde jag på dörren till Amandas hus för andra gången samma dygn. Ringklockan hade knappt klingat ut för en tjej öppnade dörren. Tjej och tjej. Hon var i min ålder och flickorna är väl fortfarande tjejer i ens ögon när de har samma ålder som en själv. Låter så gammalt att säga kvinna. 

– Hej! Carin heter jag. Välkommen in.
– Hej sa jag. Presenterade mig och blev inbjuden i huset. 

Amandas pappa kom och mötte i hallen och sen kom Amanda.
Jag fick en stor kram av henne och hon tackade igen för att jag hade hjälp henne. Jag vek undan som en typisk svensk och sa att det var väl inget. 
Jag blev ledd till ett bord och nedtryckt i stolen. Per frågade om jag ville ha något innan maten, en gin och Grappo kanske? Det var något jag aldrig hade tackat nej till förut så blev det inte denna gången heller. 

Vi satt där och pratade lite Per och jag. Carin och Amanda styrde i köket och var inne lite då och då och satte fram saker på bordet. Maten kom in och vi åt och drack ett gott vin till. Det artade sig till att bli en riktigt trevlig kväll. För både Per och Carin var trevliga och lättsamma att prata med. Amanda sa inte så mycket under kvällen och jag var lite förvånad att en tjej i hennes ålder kunde sitta med så länge och lyssna på vuxna utan att få långtråkigt. Men det var något mer. Något som jag inte riktigt kunde ta på och det tog en bra stund innan jag upptäckte att Amanda satt och tittade mycket på mig. Och det var nog för att varje gång som jag såg åt hennes håll, så vek hon undan med blicken, som gjorde att det tog ett tag att upptäcka. Men mot slutet av middagen mötte hon min blick några gånger och jag fick ett stort leende tillbaka.

Några timmar senare satt vi i soffan och jag hade stillsamt fyllnat till. Kollade på klockan och såg att hon var nästan ett på natten. Började tacka för mig och både Per och Carin sa samtidigt att det var de som skulle tacka. Fick kram och handslag och sen var jag ute i friska luften. Det var en klar natt och inte lika grå och blöt som natten innan. Det var mindre en 24 timmar sedan det hade börjat och nu stod jag här och mådde ganska bra. På vägen hem så känd jag att jag var väldigt trött. Hade ju inte blivit så många timmars sömn det sista dygnet och jag var så där lite lagom berusad. 


Jag vaknar av att det ringer någonstans. Tittar upp och kollar på klockan. 09.18. Det ringer igen och jag reagerar. Det är dörrklockan. Jag går upp och tar på mig en t-tröja och går och öppnar. Det var min dotter som stod utanför.

– Fan! jag glömde nycklarna hos morsan och vi ska iväg och spela match och jag har glömt mina skor här! Säger hon när hon tränger sig förbi mig och går in. 
– Hej! Säger jag och fortsätter. Brukar man inte säga hej när man kommer!
– Hej pappa! Säger hon inifrån sitt rum. Hon kommer tillbaka och så ler hon och säger. Hej då pappa! Och så går hon. 

Jaha så var man vaken då. Var ju lika bra att man går och duschar då. Hoppar in i duschen och har just tvålat in mig när jag hör det ringer på dörren igen. Svär för mig själv och duschar av mig tvålen fort och sveper en handduk kring mig och går för att öppna. När jag öppnar står det ingen där. Svär igen och stänger och går in igen. Då ringer dörrklockan igen. Vänder om och rycker hastigt upp dörren. Där står Amanda och hon hoppar till när jag slet upp dörren.

– Oj säger jag. Var det du. Trodde det var min dotter som busringde på dörren för jag öppnade nyss och då var det ingen där.
– Nä, det var jag, men igen öppnade så jag hade precis gått iväg när jag hörde dörren öppnades så jag gick tillbaka.
– Jag stod i duschen sa jag så det tog lite tid.
– Jag ser det säger hon och tittar på mig. 
– Jag tittar ner och ser att jag står med bara handduken runt mig.
– Får jag komma in? Frågar hon.
– Jo visst säger jag och kliver undan. Hon kliver in och jag stänger dörren. 
– Har du glömt något? Frågade jag. Medan hon tar av sig jackan och skorna och vänder sig mot mig.
– Nja! Säger hon och får en lätt rodnad på kinden. Jag glömde att ge dig mitt tack för att du hjälpte mig igår.
– Nej inte behöver jag något mer tack, säger jag och fortsätter. Jag har fått så mycket nu så det är så bra så.
– Jo säger Amanda. Det är något som jag vill ge dig.
– Ja! Säger jag och ser frågande ut.
– Jag vill ge dig min oskuld. Säger hon och rodnar upp till öronen.
Jag bara står och gapar.
– Vad sa du! Sa du?
– Jag vill ge dig min oskuld. Säger hon igen och tittar mig i ögonen. Det har pirrat i magen på mig ända sedan du hjälpte mig i duschen. Jag såg hur du tittade på mig och att du fick stånd på slutet. Men jag kom inte på vad det var fören i går kväll när du var hemma hos oss.

Här står en vacker tjej i 15 årsåldern och vill ge mig sin oskuld. Hjärtat slår fort och jag känner en lätt svindel.

– Men jag är ju alldeles för gammal för dig. Säger jag som min första kommentar.
– Det tycker jag inte säger hon. Och fortsätter. Och vad jag har hört så skall man göra det första gången med någon äldre person. 

Hon tar ett steg närmare mig och jag ser henne i ögonen.

– Men, men, men! Säger jag stammande och får en mindre kortslutning i skallen. Men du är ju så ung.
– Vill du inte ha mig? Frågar hon och tittar mig i ögonen.
– Jo! eller nä!. Asch! Jag skulle gärna vara din första men jag vet inte. Min kortslutning är fortfarande aktiv när jag fortsätter. 
– Men vad kommer dina föräldrar att säga?
Hon skrattar till och säger.
– Detta är inget jag hade tänkt säga till dem. Så vad säger du?
– Nä! Det är ju klart. Säger jag och inser att det var en dum kommentar från mig.

Min kortslutning släpper sakta och hjärnan jobbar på i högvarv. Min inre monolog om för och emot rasar för fullt och jag vet varken in eller ut. Min kropp har redan tackat ja för jag känner till mitt förtret att min lem börjar svullna. Min moraliska del skriker och säger att det är fel, fel, fel. Detta är ju en kompis till min dotter och hon är bara 15 år. 
– Oj vad stor den är! Hör jag Amanda säga. 
Jag rycks ur mina funderingar och tittar på henne. Hennes blick är riktad ner mot min centrala del av kroppen och jag förstår vad hon tittar på. En del av min kropp har redan accepterat erbjudandet.

Hon tittar upp på mig och säger.
– Jag vill verkligen detta. Och jag vill det med dig! Säger hon.
– Okej då! Säger jag och ångrar nästan samtidigt beslutet och svär tyst för mig själv att ”fan nu har du ställt till det”.

Amanda skiner upp och kliver fram och ger mig en kram. Min styve vän rycker till när han känner trycket av hennes mage och reser sig lite till. Jag tar mina händer och håller om Amanda. Hennes händer smeker lätt och försiktigt min nakna rygg. Hon tittar upp och jag böjer mig lite ner och våra läppar möts i en lätt kyss. 

– Kom, säger jag och lösgör mig från hennes grepp, vi går in i sovrummet. 
Jag tar hennes hand och leder henne in och igenom vardagsrummet och vidare in i sovrummet.

I sovrummet är det fortfarande neddraget och sängen är obäddad. Jag vänder mig om och tittar på Amanda. Hon ser lite nervös ut och inte riktigt lika självsäker längre som hon gjorde nyss.

– Är du säker på det här? Frågar jag.
– Ja! Säger hon. Det är jag. 
– Okej säger jag. Men om du ångrar dig så säg till så slutar jag direkt. Och jag måste säga att jag också känner mig lite nervös inför detta och det måste bli vår hemlighet.
– Ja. Viskar hon nästan. Detta är bara mellan dig och mig.

Jag nickar och går fram till henne och kysser henne igen. Hon besvarar kyssen och jag märker att hon är lite ovan men efter en liten stund leker våra tungor med varandra. Jag smeker hennes rygg upp över nacken och ner mot hennes rumpa. Smeker lätt över de fasta skinkorna och tillbaka upp över ryggen. Jag tar tag i hennes tröja och drar den sakta över hennes huvud. Hon sträcker upp händerna och jag drar av den. Där står hon i bar överkropp och hennes perfekta bröst pekar lite uppnosigt mot mig. Jag böjer mig ner och fångar in ena vårta i min mun. Hör hur Amanda drar in andan när jag suger in den i min mun. Jag smeker lätt hennes andra bröst med min hand och känner hur fast och välformad den var. Detta kan inte vara sant. Här står jag med en underbart vacker tjej och smeker hennes bröst och det är helt underbart. Mina händer fortsätter att smeka hennes perfekta kropp. Jag ställer mig på knä framför henne och kysser hennes platta mage. Tittar upp och ser hennes utstående bröst underifrån och de hänger inte en millimeter. Knäpper upp hennes skärp och sedan knapparna i hennes byxor. Tar tag i varje sida och drar dem nedåt. När byxorna kommit ner till knäna tar jag tag i benen och Amanda lyfter varje fot så jag kan dra av dem. 

Hon står där i bara trosor. Jag lutar mig lite bakåt och beskådar synen. Amanda smeker sig lite över brösten och jag lutar mig framåt och drar av henne trosorna med. När jag drar dem nedåt så ser jag att det är en blöt fläck i grenen. När trosorna är av så ställer jag mig upp och tar av mig handduken.

– Kom! Säger jag. Vi lägger oss i sängen. 

Amanda kryper upp och jag ser hennes perfekta bakdel och mellan skinkorna ser jag ett svullet och fuktigt venusberg. Hon lägger sig ner och jag kryper upp efter. Börjar med att kyssa hennes fötter. Och fortsätter sedan upp över benen. Jag undviker all kontakt med hennes sköte. Smeker hennes kropp och bröst. Känner hennes bröstvårtor mellan mina fingrar och de är hårda som sten. Jag kysser henne på munnen och våra tungor leker lätt med varandra. Sliter mig från hennes läppar och låter tungan leka hela vägen ner över magen och mot hennes ångande sköte. 

Amanda särar på benen när jag närmar mig. Jag nafsar lätt på insidan av hennes lår innan jag låter min tunga beröra hennes blygdläppar. Det doftar underbart. Låter min tunga följa hennes fuktiga springa och jag känner hennes smak. Pressar in tungan mellan hennes läppar och stöter emot hennes hårda clitoris med min tungspets.

Jag smeker hennes ben och lyfter upp dem lite och särar mer på dem. Hennes släta och nu väldigt svullna mus öppnar sig och jag dyker in ännu mera i den. Slickar hennes knopp lätt och försiktigt. Hör hennes andning ökar och jag gör lika så. Helt plötsligt skriker hon till och tar tag i mitt huvud med händerna och kniper tag med sina ben om mig. Allt ljud försvinner nästan när hennes släta och lena lår täcker mina öron och hela hon skakar.

– Det var det skönaste jag varit med om sa hon. Mycket skönare än att göra det själv!
– Brukar du göra det själv? frågade jag. 
– Ja. Säger hon och ser lite generad ut. Det händer ett par gånger i veckan. 

Jag kryper upp och lägger mig bredvid henne och hon kryper intill och vi kysser varandra.

– Oj vad den är blöt säger Amanda lite förvånad. 
– Mmm, säger jag, det blir så när man är upphetsad och det ska du veta att det är jag. 

Hon tar tag i min lem som är alldeles kladdig av upphetsning. Hennes hand glider lätt över mitt ollon och smeker mig upp och ner. 

Hon kryper ner och sätter sig på knä och lutar sig lite framåt för att titta lite närmare. Jag tar tag i hennes hand och visar hur hon ska göra för att det ska vara som skönast för mig. Jag sträcker ut min hand och smeker hennes vader lite som ligger just inom räckhåll för mig. Hon vrider sig lite så jag kommer åt att smeka henne lite mer. Mina händer hade just glidit ner över hennes rumpa när jag känner hur hon slickar på mig. 

Hon suger in min ståndare i sin mun och det känns underbart. Samtidigt som hon suger mig så har min hand hittat fram till hennes mus igen och mina fingrar till hennes läppar och lilla knopp. Det dröjer inte länge förrän hon kommer igen och jag får nästan slita mig ur hennes mun för att det inte ska gå för mig. 

När hon kommit till sans igen så log hon med hela ansiktet och sa.
– Vad det nära? 
Jag kunde bara nicka med huvudet. 
– Nu vill jag känna dig i mig! Jag nickade och sa. 
– Sätt dig på mig så kan du själv styra takten och hur mycket du vill ha in varje gång.

Hon satte sig över mig och vi hjälptes åt att styra mig rätt. Jag kände hennes fuktiga mus mot toppen på min hårda lem. Kände hur den särade på hennes blygd och sakta trängde in i henne. Hon var så trång att det nästan gick för mig direkt. Sakta, sakta sänkte hon sig ner på mig och tillslut var hela jag inne i henne. Det var en sagolik känsla. För att inte tala om syn. Här satt en mycket välskapt, ung och vacker tjej och lät sig spetsas av min kuk. 

Hon lutade sig fram åt och gav mig en kyss. Sen log hon och sa. 

– Varsågod!
Sedan började hon sakta rida mig. Jag kände att jag snart skulle komma för det var så trångt och skönt. 
– Det går snart för mig, sa jag. 
– Jag äter piller, svarade hon och red mig fortare. 
– Kommer snart jag med, kved hon och sen gick det för henne. Jag kunde inte hålla emot utan sprutade henne full. När min orgasm hade ebbat ut så kände jag hur Amanda låg och gned sig mot min fortfarande hårda lem och plötsligt så gick det för henne igen. 

Hon la sig ner över mig och jag smekte hennes rygg och rumpa. Kysste henne på halsen och sa.

– Tack!

Hon log och la sig bredvid mig och jag la mig på sidan och höll om henne. Hon vände ryggen mot mig och tog min hand och la den på hennes bröst. Hon la täcket över oss och där somnade vi.

Vet inte hur länge jag hade sovit men jag vaknade av att det var någon som rörde sig. 
Sedan kände jag hur någon pressade sig emot mig och hur känslan av att tränga in i en mus spred sig i min kropp. Jag pressade på lite själv och gled hela vägen in i Amandas fuktiga inre. Hon stönade till och jag fortsatte att glida in och ut ur henne. Det var helt underbart.
– Jag kände du var hård och jag hoppas inte du misstycker, hörde jag henne säga.

Hur kan jag misstycka till detta.

Epilog.

Det tog nog två år innan min dotter kom på Amanda och mig. Vi hade träffats regelbundet sedan den där underbara söndagen och ansåg oss som ett par. Vi var dock väldigt försiktiga utåt på grund av hennes låga ålder. Min dotter tyckte det var lite olustigt till en början, men med tiden gick det bra. Hon till och med hjälpte oss att få till hela helger. 

Dagen då Amanda fyllde 18 släppte hon bomben hemma hos sina föräldrar och talade om hela historien. Nja kanske inte hela historien för hon utelämnade de första två åren av vårt förhållande och hur vi hade träffats. Utan bara att vi hade träffats och att hon skulle flytta hemifrån och in hos mig. Det blev ett himla liv ett tag där många ord sades, innan hon helt enkelt sa att de fick välja mellan att acceptera oss eller inte. Och deras val skulle bli styrande för hur mycket de skulle få träffa henne i framtiden. Jag tycker de gjorde rätt val för nu kan vi alla umgås och ha det trevligt som en familj. Och vårt förhållande och deras lycka var väl total för hennes föräldrar när, deras första barnbarn kom till världen 3 år senare.
 
Nu är Amanda 25 och min dotter 24 och de har under åren fortsatt att vara vänner. Det har till och med utvecklats så att de är bästa väninnor och pratar om allt. Min dotter har skaffat sig en go kille och vi alla kan umgås och ha trevligt tillsammans. Men nu är båda höggravida och det har slumpat sig så att båda är beräknade att föda på samma dag. Tjejerna tycker detta är kul och gillar att sprida förvirring kring situationen. Speciellt när min dotter presenterar Amanda som sin styvmor i alla sammanhang. 

36 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#7

Deep

Jag hade gärna sett ett slutspel i paritet med förspelet, för i den änden blev det lite kort. Men, men, jag vill inte "klaga", det var en helt okej liten historia.

22/6, 2014 kl. 18:11

#6

actus

Tack för alla kommentarer.
Huldran Jag lyssnar och tar in allt du säger, Håller med i det mesta och en del inte =) men tar det till mig och det får mig att bli bättre.

Mats, Jag bor nog en bit norr om dig men håller på att damma i byrån så det kanske kommer fram mer att publicera.

Sweperv och andrasidan, Jag bugar och bockar.

Nils, Tack. men tyvärr finns det ingen fortsättning på den. Har inga planer på det heller men man vet aldrig

24/5, 2014 kl. 18:49

#5

Sweperv

En av de bästa noveller jag någonsin läst

22/5, 2014 kl. 03:54

#4

Nils

Helt underbar berättelse.Finns det någon fortsättning?

17/5, 2014 kl. 17:02

#3

andrasidan

Jag har läst den förut och tyckte lika mycket om den nu som då. tack

16/5, 2014 kl. 18:43

#2

Mats R


Actus! Bor du, som jag i den södra delen av landet? Om ja så kommer jag gärna på besök för att få en chans att läsa ALLT som du har i byrålådan! Jag tycker om den här novellen och ser gärna fram emot många fler från dig!

Mats

14/5, 2014 kl. 20:20

#1

Huldran

Hej där. Den här har jag läst för länge sedan och någon annanstans.
Efter att ha funderat en stund, känns din novell mera som en berättelse ur livet. Startsträckan är väldigt lång, men språket är rakt och tydligt. Hittar inga stavfel. Bra! Det finns emellertid några andra småsaker, som kommer i gästboken. Kanske är jag för kritisk? Du får 3p.

13/5, 2014 kl. 00:43