Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Namn
John
Kön
Kille
Ålder
49 år
Landskap
Uppland

Senaste novellerna

31/1 kl. 17:02
"Älskade lilla Nicki"
8/1 kl. 23:44
"Jag har aldrig..."
29/12, 2022 kl. 19:42
En kväll på krogen Tre Remmare
13/11, 2022 kl. 18:49
Ett etiskt ställningstagande
4/11, 2022 kl. 21:19
En värvad sexsamarit
31/10, 2022 kl. 22:24
Gabriellas ofrivilliga oskuld
27/10, 2022 kl. 20:05
Evelina gör allt med fötterna
19/10, 2022 kl. 14:12
Jasmin
10/10, 2022 kl. 13:15
Vilse i vildmarken
26/9, 2022 kl. 08:01
Jims och Lotties längtan
Visa fler noveller

John Offline(Offline)

Jag som skriver här är en rätt vanlig 48-årig man med fru och fler barn än genomsnittet. Jag är uppvuxen i Stockholms skärgård, så skärgården med fiske, snabba motorbåtar, katamaransegling, windsurfing och vattenskidåkning har alltid haft en stor betydelse i mitt liv. Skärgården är också en plats starkt förknippad med romantik, vemod och skrapsår på benen när cykelkedjan brustit och gått av.

Efter gymnasiet började mitt yrkesliv i ett dykföretag där arbetsuppgifterna på ett tragiskt sätt blandade utbildning av nya dykare och att plocka upp sådana som förolyckats. När mina mardrömmar började handla om att dränkas i en fisksump tvingades jag inse att det var dags att sluta. Vid sidan av detta arbetade jag extra som personlig assistent. Min fortsatta karriär blev inom internet- och telecom under den mest blomstrande perioden för IT. Numera har jag ett administrativt arbete inom hälso- och sjukvård som jag trivs med.

På fritiden, förutom att skriva knappar jag lite på mina datorer, spelar gitarr till husbehov och ägnar mig åt löpning. Det är förutom allt annat vansinnigt bra för kreativiteten.

Jag lever i ett förhållande med trygghet och vänskap, men där elden falnat. Våra vitt skilda behov av fysisk närhet gör mig nedstämd i perioder och grubblande över alltings mening. Känslan av ensamhet och sorg släpper jag ut i mitt skrivande.

Snart ett halvt sekel av sex, det är det jag tänkt skriva om här. Mina noveller är ofta självbiografiska med några undantag, men även dessa undantag utspelar sig alltid mycket nära mig. De bygger på dagböcker som jag började skriva redan 1985. Det finns inget direkt egenvärde i att skriva självbiografiskt, jag är väl egentligen bara dålig på att hitta på. Men jag tänker att desto mer det handlar om mig, desto mer handlar det också om andra. Kanske är skrivandet någonstans lite terapeutiskt ändå.

Novellerna innehåller ofta ett stort ramverk där erotiken bara är en del. Där återspeglas en sann bild av mig. Jag är förälskad i vacker, sensuell, mjuk erotik där ömsesidig respektfull njutning är avgörande. Ibland har den tagit egna små krumsprång i den mest oväntade riktning, som åtrån till en annan man eller kärlek till en syster. All typ av våld, tvång och förnedring tar jag starkt avstånd ifrån.

Jag har nog alltid skrivit så länge jag kan minnas. Det började med dagbok och noveller redan som 12-åring och fortsatte senare med blogg.

men det är först nu jag publicerar något som andra kan läsa och det är naturligtvis stort, spännande och lite läskigt. Jag är därför tacksam för all återkoppling. En kommentar eller ett PM om du gillar det du läser betyder mycket. Jag skulle heller inte ha något emot några nya vänner.

Xoxo /J

"Age is not about year. Its about the degree of resistance you feel when confronted with new ideas"

Gästbok

John har inga inlägg i gästboken.

Skriv i gästboken